ЗА МНОГУ ГОДИНИ, ВЕЧНА ДА НИ Е ДРЖАВАТА, СИЛНА, БЕЗБЕДНА, БЕРИЌЕТНА!!!

0
1490

Денеска е голем, историски ден за нашата држава. Знамето на #НАТО се вее пред Собранието на Република Северна Македонија, во чест на ратификацијата на Северноатланскиот Договор за пристапување во НАТО. Засекогаш ја обезбедивме иднината, стабилноста и безбедноста на нашата татковина, на сите наши граѓани. #МКвоНАТО #MKinNATO