За кум Ставре и Јанкуловска медиумскиот и режимски ЦРЕП Миленко Неделковски е хоштаплер!

0
1264

milenko

Во вториот сет снимки СДСМ тврди како власта ги узурпирала приватните телевизии Сител и Канал 5. Министрите Јанкуловска и Ставревски го нарекуваат новинарот Миленко Неделковски хохштаплер и малограѓанин кој морал да заврши во затвор. Двајцата тврдат дека им се гади од неговите написи, особено за нападите врз новинарите Мери Јордановска.