За да се ПЛЕСКАТЕ ЖЕСТОКО, ВКЛУЧЕТЕ ВИБРАТОР, еве кои пози се најжешки!

0
6066

Тука имате само 8 избори, но не бидете строго ограничени, слободно измислете и 9-та и 10-та поза.

Не ви треба многу за да го зголемите сексуалното задоволство – само додадете играчка која вибрира.

Партнерот ќе биде изненаден од ефектот:

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-7 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-2 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-3 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-4 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-5 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-6 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-8 8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-9