ЗА ГЛАВНИТЕ КОКТЕЛ ВО ЛУКСУЗНИОТ БУШИ СО 5 ЗВЕЗДИ, ЗА РАЈАТА СЕНГВИЧ СО ШТОКЧЕ И СОКЧЕ ЗА ПОТПИС : ВМРО од „Али Експрес“, или како Левица собира потписи за регистрација на партијата?

0
629

ВМРО од „Али Експрес“, или како Левица собира потписи за регистрација на партијата? За главните – пленум со 5 ѕвезди во луксузниот Буши, за рајата – сенГвичи, растително кашкавалче, саламче, баделче, штокче…