ЗА БЕРБА НА ЦРЕШИ ВО ОХРИДСКО, ДНЕВНИЦА ОД 2.500 ДЕНАРИ : ЕВЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ

0
186

На социјалните мрежи се споделува оглас за ангажирање на сезонски работници за берба на цреши во Охрид. „Се бараат луѓе за берба на цреши во охридско, обезбеден оброк и превоз.

Дневница 2500 ден или 25 денари од килограм“, се вели во огласот објавен на фејсбук страната Шило магазин.