ЗАЈКОВА И КОВАЧЕВСКИ СО СВОИТЕ ПРИВРЗАНИЦИ ВОЗЕА ТОЧАК НА КЕЈ

0
128

 
🌳На претстојните избори, вашето право на глас е шанса да градиме позелени и поздрави урбани средини.

🚴🏻 За чист воздух и здрави граѓани затоа што #СекојЕВажен
Јас 🚲Скопје – Unë 🚲 Shkup
🇲🇰 🇪🇺 Нема откажување од иднината!

Европска коалиција ИЕ 1️⃣

#ЗдраваИднина #ОдржливаПолитика