ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО од моментот на поплавувањето на Ченто: Огромни реки течат низ улиците и носат се пред себе!

0
6731

Надојдена вода која носи се пред се, силен ветар и грмотевици. Вака беше во саботата во скопската населба Ченто.