Започна РОКАЊЕТО : Се нарачувале 300 лични карти да се прават за Струмица!

0
659

Screenshot_4

Во првиот блок од аудио снимки се пуштија три разговори.

Миле Јанакиевки со изесен Марјан Наковски вели: 300 лични карти за Струмица да се правата.

Гордана Јнакуловска на Спиро Ристовски му вели: Кај то со висок ризик тоа што правиме правиме,

Миле со соговрник: Овој што ги прави личните карти.