ЗАПАМЕТИ ГИ ОВИЕ ЛИКОВИ МАКЕДОНИЈО: Ова се професори на факултети, уметници и писатели кои отворено застанаа во одбрана на убијци и тепачи кои пролеаја крв и за малце ќе направеа војна!!!

0
3034

Овие тројца денеска се на насловна на Курир.мк!

Затоа што јавно ги бранат Дурловски и Јовановски, и тоа на најраслични бизарни начини, од тоа дека уметници не можеле да бидат терористи, до тоа дека не било голема работа упадот на 27-ми април.

БЕДА ДНО ТРАГЕДИЈА!!! Професори на факултети и уметници и писатели бранат насилие, крвопролевање, буцкање на војна!!!

УЖАС!!!