ЗАПАЛЕНА ВИКЕНДИЧКА ВО КАТЛАНОВО, НА ТЕРЕН ПЕТ ВОЗИЛА И 15 ПОЖАРНИКАРИ

0
335

Дополнителни информации најавуваат во утринскиот извештај.