ЗАМИСЛЕТЕ КОЈА ПЕРВЕРЗИЈА: МИЦКОВСКИ КОЈ СЕКОЈ ДЕН Е ВО КУРТОН АЛФА СИ ДОЗВОЛИ ДА ДРЖИ ЛЕКЦИИ КОЈ БИЛ НОВИНАР А КОЈ БИЛ ПЛАТЕНИК?!?!

0
266

Во својот говор пред кривичен суд, лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицковски си дозволи да држи лекции за тоа кој бил новинар а кој слуга на Заев.

Замислете човекот кој секој ден е во студиото на КУРТОН АЛФА која се финансира со црни пари од Унгарија, си дозволи да дели лекции за новинарство етика и морал?!?!

ВМРО ДПМНЕ ИЧ НЕ Е СМЕНЕТО, ИСТОТО Е ТОА ГРУЕВИСТИЧКО ФАШИСТИЧКО РЕЖИМСКО МАФИЈАШКО БАНДИТСКО ДРУШТВО!!!