ЗАМИСЛЕТЕ НИКОГАШ ДА НЕ НИ СЕ СЛУЧЕШЕ ГРУЈО!!!

0
1210

Замислетге :

Да беше жив Тоше Проески

Да не се затвореше А1 телевизија

Да не се случеше Смиљковско езеро

Да не се случеше ,,Швед Милк”

Да беше жив Никола Младенов

Да не се случеше Куманово

Да беше жив Нешковски

Да се излечеше Тамара

Да почневме преговори со ЕУ и НАТО

Да не го наместеа Бошковски

Да не го минираа Космос

Да не земаа провизија од Жолтите

Да не ги местеа тендерите

Да не крадеа избори

Да не претераа со Скопје 2014-та

Да не го уништеа целиот општествен систем НАРОДОТ ЌЕ ОСТАНЕШЕ ВО ДРЖАВАТА, а сите ние ќе бевме први на балканот.

Само замислете, ама замислете кога се ова би било така и кога никогаш не би ни се случил Грујо.