ЗАКАНИТЕ И УЦЕНИТЕ до ,,Народен Глас” нема да не премислат и уплашат, ПРОДОЛЖУВАМЕ СО АНТИ-КУРТОН ОБЈАВИТЕ УШТЕ ПОЖЕСТОКО!

0
493

По објавата за неколку режимски куртончиња од Кавадарци кој шпартаат по казината со народни пари стигнаа неколку пораки до нашата редакција за тоа како сме биле неетични и сме биле пристрасни кон опозицијата.

11124447_10207251569871414_1586193177_n

Ние од нашата редакција сосема разбираме доколку жена од Кавадарци како Марија Панова и еден режимски паразит како Горан Струјата Сатевски кој ужива да се слика по казина како што се неколку слики од казиното во Гевгелија ,,Фламинго” доколку биле во зоолошка и таму  платиле само карта влез за да го видат слонот, жирафата и по некој мајмун со газот расцветан како фиданка да дигаат бунт , но да се влечкаш по казината и тоа по едно од нај елитните казина како ,,Фламинго” од Гевгелија како на пример овие покер апарати кој најверојатно не работат на вода за кој не знаеме дали се од ,,Фламинго” ,и да тврдат дека во казиното отидоа финансиски голи како пиштоли и дека ништо не платиле и да бараат од нас да не го гледаме слонот во собата кој е колосално огромен со сурла и уши е рамно на тотално лудило! (Лево долу од десна страна на сликата Горан Струјата Сатевски)

10418429_10203805253445462_3341737009125535990_n

П.С. Редакцијата на Народен Глас како независен медиум има намера да објавува во иднина секакви информации кои ги бараат читателите, а тоа е да знаат како работат режимските пајташи на ДПМНЕ, како на ниво на државата така и на локално ниво.

Без почит, редакција на Народен Глас 😀