Заземена полициската станица во Гoшинце, општина Липково?

0
519

Пред малку се случил голем инцидент во полициската станица во село Гошинце, општина Липково, неофицијално дознава „Фокус“.

lipkovo

Според нашите неофицијални информации, полициската станица бела заземена од група вооружени насилници, кои наводно го змеале оружјето, а полицајците ги избркале. Од СВР Куманово, без да ни дадат детали,  ни кажаа дека Иво Котевски набрзо ќе излезе со информација за случајот.