ЗАЕВ: ЧЛЕНСТВОТО Е ЗАДОВОЛНО КАКО ЈА ВОДАМ ПАРТИЈАТА, КОГА СДСМ ЌЕ ПОЧНЕ ДА ГУБИ ЌЕ ИМА ПОВЕЌЕ КАНДИДАТИ ЗА ЛИДЕР, НОРМАЛНО Е ДА БИДАМ ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ ЗА ЛИДЕР КОГА СДСМ РЕДИ ПОБЕДИ ОД 2016-ТА НА СИТЕ ИЗБОРИ, ЛОКАЛНИ, ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ

0
276

– Кога СДСМ реди победи, членството е задоволно од водењето на партијата и затоа бев единствен кандидат за лидер, кога ќе почне СДСМ да губи ќе има повеќе кандидати за лидер. СДСМ реди победи од 2016-та на сите можни избори, преку локални, парламентарни и претседателски и затоа бев единствен лидер на првите отрворени директни избори за лидер на партијата.

Премиерот Заев на прашање при посетата на Прилеп каде се отвори градинка и ковид центар.