ЗАЕВ УПАТИ ЖЕСТОКА ЗАКАНА ДО ВМРО-ДПМНЕ : На оние кои задушно работеа и се радуваат на неуспехот на својата земја, сакам да им порачам дека овој народ ќе го памети тоа кога ќе застане зад пултот за гласање, а тоа е многу брзо

0
2149

Заев упати жестока закана до ВМРО ДПМНЕ кои се скапаа од радување што не сме добиле датум за преговори.

– На оние кои задушно работеа и се радуваат на неуспехот на својата земја, сакам да им порачам дека овој народ ќе го памети тоа кога ќе застане зад пултот за гласање, а тоа е многу брзо!

Заев ја започнува камапњата жестоко, не чекаат многу жустри и тврди избори со многу анимозитет и отров, можно е ова да бидат едни од најбруталните избори досега каде ќе се користи жесток речник, влогот е огромен, мафијата и режимот ќе се обидат да се вратат на власт и да се спасат од ќорка.