ЗАЕВ ТРИУМФАЛНО ПРЕД ЦЕЛАТА ЈАВНОСТ: ИАКО ИМАМ САМО 49 ПРАТЕНИЦИ ПАК УСПЕАВ ДА ГИ ПОБЕДАМ ВМРО ДПМНЕ, ГИ СПАСИВМЕ И ПРЕДМЕТИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ!

0
1107

– Со мудра тактика иако иамам само 49 пратреници пак успеав да ги спасам и предметите на СЈО и самите обвинители кои сега ќе преминат во ОЈО и ќе имаат сигурна иднина, обезбедивме и со ребалансот средства за ОЈО за плати за новите обвинители и истражители и соработници. Значи одговорната политика пал победи!!!

Премиерот Заев на прес пред целата јавност.