ЗАЕВ: ТОА ШТО ОТИДОВ НА 5 ДЕНА ОДМОР ПОСЛЕ ИЗБОРИТЕ НЕ БЕШЕ ЗА ДА СЕ ОДМОРАМ, ДРУГА БЕШЕ ПРИЧИНАТА

0
5224

– После изборите мораше да се остави малце да се спушти маглата и прашината, сето тоа да спласне за да може да се договориш и да направиш влада. Затоа заминав на 5 дена одмор после изборите, за да спласне прашината инаку ако фатевме веднаш да се договараме ќе се испокаравме, имавме кажано многу работи сите за сите и страстите беа многу разгорени. Мора да се внимава на тие моменти…

Зоран Заев на интервјуто на МТВ открива дека многу добро ја познава психологијата на луѓето…