ЗАЕВ СО БОМБАСТИЧНА ЗАКАНА ДО МАФИЈАТА НА ВМРО-ДПМНЕ : Ви ветувам дека оние што ги напаѓаат новинарите ќе ги фатиме и ќе одговараат заедно со нарачателите на оваа грозна харанга против критичките новинари!!!

0
1515

– Ви ветувам дека ќе направиме се, ќе го обрнеме секој камен во земјава и ќе ги најдеме напаѓачите на новинарите и нивните наредбодавачи. Сите ќе одговараат за оваа харанга која се прави против нашите објективни критички новинари кои си ја вршат храбро својата работа и го известуваат народот.

Ова го исјави лидерот на СДСМ, Зоран Заев на ТВ 24.

– Груевски овие денови прави толку големи тактички грешки што пари да му дававме вака немаше да одигра. Навистина човекот е избезумен и не знае кај тера!

Ова го изјави лидерот на СДСМ на ТВ 24!