ЗАЕВ : СЛУЧАЈОТ ,,РЕКЕТ” ГО ПРИЈАВИВ НА 22-РИ АПРИЛ ОВАА ГОДИНА

0
662

Денес добив прашање од медиумите за точниот датум кога сум го пријавил случајот „Рекет“. Проверив и ја известувам јавноста дека случајот „Рекет“ го пријавив на 22 април 2019 година.

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев.