ЗАЕВ СИ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА НА ТВ 24: Многу сум растеретен за тоа колку ќе владеам, спремен сум уште утре да си заминам од политиката и ич око нема да ми трепне, не сум јас опседнат со власт и моќ како што беше мојот претходник!

0
5059

– Многу сум растеретен по однос на тоа колку ќе останам во политиката и на функција. Спремен сум уште утре да си одам ако народот така одлучи, ич око нема да ми трепне, не сум јас опседнат со власт и моќ како мојот преходник кој не сакаше ни да помисли да си замине по 11 години тотална власт!

Премиерот Заев на ТВ 24 во емисијата ОТВОРЕНО.