ЗАЕВ СЕ ПОШЕГУВА НА ФЕЈСБУК: ПОСЛЕ ДОЛГО РАЗМИСЛУВАЊЕ И ПРЕСЛУШУВАЊЕ, МИСЛАМ ДЕКА ЗНАМ КОЈ ГИ ИМА ОБЈАВЕНО ДЕНЕШНИТЕ БОМБИ ЗА МЕНЕ

0
540

После внимателно и детално размислување за тоа кој би бил мотивиран да ги пушти овие денешни разговори во јавност, конечно сфатив. Јасно е. Мора да е или Ацко Поповски, шефот на ПР на СДСМ или Марјан Забрчанец, шефот на ПР на Владата. Мора да е некој од нив двајца. Нема кој друг да е мотивиран да пушти вакви разговори во јавност. Тие се задолжени и тие најмногу работат за афирмација на нашите политики и ставови. 😉

Фејсбук статус на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.