ЗАЕВ СЕ ПОЖАЛИ: МВР не ми дава да возам мотор, ќе се обидам да ги убедам да ми дозволат да возам глисер во Охрид, тука сум 10 дена на одмор со семејството

0
1451

– Одлучивме со семејството оваа година одморот да го поминеме во Охрид 10 дена, ќе се обидам да прочитам некоја книга и да ги убедам од МВР да ми дозволат да возам глисер, ми забранија да возам мотор и тоа многу ме погоди, јас сакам адреналин!

Премиерот Заев вака го заврши интервјуто со 1 ТВ во Охрид.