ЗАЕВ СЕ ОБРАТИ ДО ГРАЃАНИТЕ: СО СЕДЕЊЕ ДОМА, ИЛИ ПАК СО ГЛАС ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ, ПОМАГАТЕ МАФИЈАТА И РЕЖИМОТ ПАК ДА ЈА ЗАРОБАТ ЗЕМЈАТА И ДА ГИ ПОНИШТАТ СИТЕ УСПЕСИ ШТО МАЧНО ГИ ПОСТИГНАВМЕ!

0
995

– Со седење дома или пак гласање за другите партии и коалиции, помагате, овозможувате мафијата и режимот да ја заробат пак земјата и да ги поништат сите мачно постигнати успеси. Бидете одговорни и храбри, како што ние бевме одговорни и храбри овие 3 години!

Лидерот на СДСМ се обрати до граѓаните на крајот на интервјуто за Алсат М.