ЗАЕВ РАСПАЛИ: ЌЕ ГО ЗГАЗИМЕ ВМРО ДПМНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ВО ПРВ КРУГ, А ПОТОА 2,5 ГОДИНИ ЌЕ СЕ ПОСВЕТИМЕ НА ЕКОНОМИЈАТА И ЌЕ ДИГАМЕ ПЛАТИ И ЌЕ ВРАБОТУВАМЕ

0
952

– Уште во прв круг ќе го прегазиме ВМРО ДПМНЕ затоа што народот ќе го одбере најдоброто за својата општина, избравме кандидати кои ги проверивме со анкети во општините и водат по популарност и шанси за победа, а потоа ќе се посветиме на економија 2,5 години се до наредните избори во 2024-та, ќе креваме плати и ќе вработуваме луѓе, а тоа и беше крајната цел на сите овие тешки одлуки како преспански договор и останати стратешки одлуки што ги носевме овие години…

Премиерот Заев во вестите на Сител.