ЗАЕВ РАСПАЛИ: ШУ ПРАИМЕ МИЦКО, ТИ ВОДАМ 6%, ТИ РЕКОВ ЛИ ДЕКА НАРОДОТ НЕ ГИ САКА ПОЛИТИЧАРИТЕ КУКАВИЦИ КАКО ТЕБЕ, БЕЗ МУДА И СРЦЕ!

0
1145

– Не 3, туку 6% му водиме на ВМРО, што праиме сега Мицко, ти реков ли дека народот ќе ги казни политичарите како тебе и твоите, кои се кукавици, без муда и без срце! Кога беше најтешко се криеше, никаде те немаше, кога требаше да се влегува во НАТО и да се носат тешки одлуки, глумеше патриот сега сака на готово да си владее, е народот ќе те казни КУКАВИЦО!