ЗАЕВ РАСПАЛИ ЖЕСТОКО: Патриотски е да се излезе на референдум и да се каже став за вака значајно прашање, кукавички е да се седи дома кога се одлучува за иднината на земјата!!!

0
1311

– Не е патриотски да се седи дома на денот на референдумот, за такви прашања се оди и се гласа, тоа се важни прашања за иднината на земјата!

Премиерот Заев во говорот во Пелинце, Куманово по повод прразникот 2-ри август, денот на Илинденското Востание.