ЗАЕВ ПРИЗНА: НЕ МИ БЕШЕ МИЛО ДА ГИ ВИДАМ КОЛОНИТЕ КОН БЕЛГРАД, МОЈОТ НАРОД НАМЕСТО ДОМА ДА СЕ ВАКЦИНИРА ВО СТРАНСГВО, ГО РАЗБИРАМ РЕВОЛТОТ НА ЈАВНОСТА, НО ГОЛЕМО ФАЛА ЗА БРАТСКА СРБИЈА А СЕПАК НАПРАВИВМЕ СЕ ЗА ДА НАЈДЕМЕ ВАКЦИНИ И ТИЕ ПОЧНАА ДА ДОАЃААТ

0
327

– Ич не ми беше мило да ги видам колоните наши граѓани кон Белград, наш народ наместо дома да се вакцинира во странство, го разбирам и револтот на народот, но благодарност до братска Србија за тоа што помага, ние направивме се за да дојдат вакцините и ете тие конечно почнаа да доаѓаат и очекувам веќе во април да имаме масовна вакцинација!

Премиерот Заев на денешниот прес по средбата со Мицковски.