ЗАЕВ: Препораката на ДКСК за Анѓушев е беспредметна, Анѓушев беше изземен од одлучувањето за царината за акумулатори од Послка

0
375

– Анѓушев беше изземен од одлучувањето за царината за акумулатори па според тоа писмото на антикорупциска е беспредметно.

Заев на интервјуто на МТВ.