(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЈА 24 НАЈАВИ ИНВЕСТИЦИСКИ ЗЕМЈОТРЕС ВО МАКЕДОНИЈА : Гитантите Фејсбук и Гугл влегуваат во државата со свои инвестиции!!!

0
1990

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев во гостувањето на ТВ 24 со Младен Чадиковски откри дека се подготвува инвестиција на интернет гигантите Facebook и Google кои треба да дојдат во Македонија.

Премиерот посочи дека новата Влада ќе работи на задржување и привлекување на странски инвеститори, но со еднаков третман и на домашните компании.