ЗАЕВ: ПРВО НЕШТО ШТО ПОБАРАВ ОД НОВИТЕ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ Е ДЕКА ОЧЕКУВАМ ОД НИВ НАЈМАЛКУ 8 ЧАСА РАБОТА НА ДЕН, ЗА ВИКЕНДИ НЕКА СЕ ПОСВЕТАТ НА СЕМЕЈСТВАТА!

0
602

– Прво нешто што побарав од новите министри е дека очекувам од нив најмалку 8 часа работа на ден, за викенди нека се со семејствата. Ова е неповторлив период и имаме шанса да постигнеме многу и штета ќе биде ако не се посветиме на работа и наместо по 8 часа и повеќе работиме по неколку часа и потоа се шетаме по ресторани…

Лидерот на СДСМ по седницата на ЦО на СДСМ.