ЗАЕВ: ОЈО МУ СЕ ЗАКАНИ ДЕКА ЌЕ МУ ГО ЗАПЛЕНАТ МЕРИОТ, ЌЕ МУ СТАВАТ ВО ЗАТВОР ЦЕЛА ФАМИЛИЈА, И СЕ ПРЕДАДЕ, ЌЕ ДОБИЕ ПОГОЛЕМА КАЗНА ЗАТОА ШТО ИЗБЕГА!

0
1333

– ОЈО му се закани дека ќе му биде запленет Мериот Хотел, се спремија жолти ленти да се запечати хотелот и тој се предаде веднаш. Покажавме дека со криминалот нема да имаме милост. Тоа што избега ќе биде причина за поголема казна, се надевам. А тие што му помогнаа да избегаат ќе одговараат!

Премиерот Заев на прес пред влада.