ЗАЕВ ОТКРИ ЗОШТО САШО МИЈАЛКОВ НЕ УСПЕАЛ ДА ИЗБЕГА ОД ЗЕМЈАВА: УШТЕ ВО НЕДЕЛАТА ВЕЧЕР ПОСТАВИВМЕ ДВА НЕПРОБОЈНИ ОБРАЧИ, ЕДЕН ОКОЛУ СКОПЈЕ, ЕДЕН ОКОЛУ СИТЕ ДИВИ ПРЕМИНИ НА ГРАНИЦИТЕ КОИ ГИ ЗНАЕ АРМ, МВР, БЈБ И АНБ!

0
506

– Кога видовме дека го нема дома, уште неделата вечер се поставија два небројни обручи, еден околу Скопје и еден околу сите диви премини на границите на земјата, полиција ги чуваше сите излези од Скопје но поставивме стража и на сите диви премини кои ги знае АРМ, МВР, БЈБ И АНБ и затоа Сашо Мијалков не можеше да ја напушпти земјава и потоа со други потези го приморавме да се предаде!

Премиерот Заев на денешниот прес пред влада.