Заев објави нов момент од местенката Пуч: Знаете ли кој е единствениот доказ со кој сакаат да ме осудат? Писмо до Њујорк Тајмс кое никогаш и не го испратив!

0
520

zaevpuc

На прашање од новинар по објавената најнова бомба, лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави нов момент од процеост против него како дел од местенката на режимот наречен Пуч.

– “Знаете ли со што сакаат да ме осудат? Писмо на англиски јазик наменето за весникот Њујорк Тајмс кое никогаш и не го испратив. Ете до таму оди забеганоста на партиското судство на Груевски!” кажа Заев од говорницата на Бихачка.