ЗАЕВ ОБЈАВИ МОЌНО ВИДЕО: Со нашиот влез во НАТО застануваме рамо до рамо со нашите пријатели и колеги од Соединетите Американски Држави, како полноправни сојузници со кои ги делиме одговорностите но и бенефитите!

0
1035

Со нашиот влез во НАТО застануваме рамо до рамо со нашите пријатели и колеги од Соединетите Американски Држави, како полноправни сојузници со кои ги делиме одговорностите но и бенефитите!