ЗАЕВ: Нова година ќе ја дочекам во Солун со градоначалникот Бутарис, сакам да испратам порака до Грчкиот народ дека треба да бидеме пријатели

0
676

– Новата година со моето семејство ќе ја дочекам во Солун со градоначалникот Бутарис, таму ќе има и луѓе од ЕУ, сакам да испратам порака до грчкиот народ дека треба да бидеме пријатели.

Премиерот Заев на Алсат М.