ЗАЕВ НЕ СЕ ПЛАШИ ОД НОВИ БОМБИ: Апелирам до италијанскиот новинар да објави се што има за нелегално работење на оваа влада, јавноста заслужува да дознае се, јас не се плашам од ништо затоа што сум чист и работам законски!

0
1676

– Не се плашам од нови бомби на италијанскиот новинар, и тој и Мицковски и кој било нека објават се што имаат ако имаат докази дека се работи незаконски во владата, јавноста заслужува да знае, јас работам законски и не се плашам од ништо, чист сум.

Премиерот Заев на одговор на прашање од Ацо Циа од Инфомакс.