ЗАЕВ: НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ЗА СЕ ИМ ПОПУШТАМЕ НА ДУИ, ЗА СЈО ТИЕ МОРАА ДА СЕ ПРЕСТРОЈАТ И ДА ЗАСТАНАТ ЗАД НАС, ИАКО МАЛЦЕ МРЧЕА

0
310

– Не е точно дека за се им попуштаме на ДУИ, еве за СЈО, тие имаа некои други идеи и малце мрчеа, но на крај се престроија и застанаа зад нас откако им рековме дека нема шанси да попуштиме за СЈО!

Премиерот Заев на 1 ТВ.