ЗАЕВ НА 1 ТВ: Ме болат навредите, но јас не сум предавник, мене никој не може да ме купи, јас потекнувам од богато семејство, се што ни треба имаме, тоа им го посакувам на сите

0
1601

– Ме болат навредите дека сум предавник, но не сум, мене никој не може да ме купи, јас потекнувам од богато семејство, се што ни треба имаме, тоа му го посакувам на секого во земјава. Се што имаме ни е тука, не може да ме обвинува некој за предавник а пола од богатството го украл и го изнел во Белизе или Швајцарија.

Премиерот Заев на 1 ТВ.