ЗАЕВ НА ТВ 24: Пред епидемијата на ВМРО му водевме 5%, сега му водиме 8% затоа вака бегаат од избори како попарени!

0
792

– Пред изборите му водевме на ВМРО едно 5% а сега како и секаде во светот, епидемијата им даде на владите едно 3% раст на довербата, па сега на ВМРО му водиме 8% затоа вака бегаат како попарени од избори, знаат што ги чека! Инаку кампањата ќе ја тераме без митинзи, во кампања сме цела година, а програмите лесно ќе се адаптираат, само проектираните растови ќе ги намалиме и тоа е тоа, другото е се исто, правна држава, ЕУ интеграции, реформи, тоа е се исто како и пред епидемијата!

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев.