ЗАЕВ НА НОВИНАРСКО ПРАШАЊЕ : ДПМНЕ се малку изгубени, тие сега се најголемите лицемери во светот, по 10 години власт сега им текна укинување на радиодифузната такса!

0
4639
  • Веројатно ВМРО-ДПМНЕ долго време бил власт па малку е изгубен во делот на опозицијата, малкучко повеќе е тоа од лицемерие што го прават. 11 години имаше апели за укинување на радиодифузната такса и еве сега преминаа во опозиција па предлагаат закон преку кој што се укинува радиодифузната такса.- Ова на новинарско прашање го изјави премиерот Заев на денешната прес конференција поврзана со акцискиот план на владата.