Заев на Алсат М: Не се брзаме никаде, имаме трпение, Груевски ќе падне, мора да падне, нема друго!

0
503

zaevalsat

“Не очекувам Иванов да стане некој фактор на разрешување на кризата, не одобруваме насилни методи за смена на овој режим, сепак спремаме мерки на притисок кој ќе го клене овој режим на колена, очекувам уште средби и преговори, ние никаде не се брзаме, овој режим е готов само му треба време да се помири со тоа! Не отстапуваме од барањето на преодна влада!” – ова го изјави Зоран Заев вечерва на Алсат М во емисијата 360 степени.