Заев наскоро ќе објави како детално го пријавил случајот „Рекет“

0
434

Премиерот Зоран Заев, на денешната прес конференција за потпишување на договорот за соработка со најголемата софтверска компанија од Република Бугарија – „Скејл Фокус“, беше прашан и за случајот „Рекет“.

Тој уште пред неколку месеци информираше дека го пријавил случајот, а на денешната прес конференција истакна дека наскоро ќе достави и писмен допис за детални информации за тоа кога, каде и како го пријавил случајот „Рекет“.