ЗАЕВ МУ ОДГОВОРИ НА МИЦКОВСКИ: Лаже за тоа дека мој братучед го следел од Виена до Скопје, моите роднини водат големи фирми главата не знаат кај им е!

0
475

– Моите роднини водат сериозни фирми кои извезуваат во цел свет, главата не знаат кај им е, немаат они време да бркаат некого по автопати во Европа, глупости тешки се тие на Мицковски дека некој мој братучед го следел со Бетнли. Лаже суши човекот!

Премиерот на 1 ТВ.