ЗАЕВ МУ ОДГОВОРИ НА ВУЧИЌ ЗА ЛИЧНИТЕ НАПАДИ ДЕКА МУ ПРАВИ ПУЧ: Осудуваме употреба на насилство, Србија е наш пријател, двете земји треба да си помагаме во реформите

0
2572

,,Сите работиме за исти цели : мир, просперитет, подобар живот за граѓаните, зајакната регионална соработка и забрзани евро-интеграции. Насилствата никогаш не може да донесат решенија, таквите дејствија штетат на демократијата и напредокот. – влада на Република Северна Македонија