Заев: Млад човек сум, не сум за во пензија, владееја 12 години безмалку, пред 2.5 год. добив чест… и те како можам многу да сработам за мојата земја

0
488

Млад човек сум, не сум за во пензија, владееја 12 години безмалку, пред 2.5 год. добив чест… и те како можам многу да сработам за мојата, за нашата, за заедничката земја која што е и на Г.Мицкоски, вели премиерот Зоран Заев во интервју на МРТ.

Ќе се потрудам да останам и да ја вршам честа и одговорноста која што ми даваат граѓаните на еден чист мандат, на решени меѓународни проблеми, на интегрирана земја, да покажам навистина економија., порача Заев.