Заев : Македонија е новата голема надеж за регионот и Европа!

0
1634

Се вративме на вистинскиот пат и затоа имаме силна поддршка од светот. Македонија е новата голема надеж за регионот и Европа. Имаме подадена рака и шанса која мора да ја искористиме. Генералниот секретар на НАТО, Jens Stoltenberg пристигна во Македонија по втор пат за само една година. Јасна е поддршката од нашите сојузници. На 30-ти септември да ја осигураме нашата иднина! #ИзлезиЗА

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев