Зоран Заев им ја затна устата на Мијалков и МВР-ВМРО : Каква е таа донација во кеш?

0
689

zoki-zaev

МВР-ВМРО испрати писмена реакција на денешната прес конференција на СДСМ. Ги прашувамe каква е таа донација дадена во кеш пари и дали е дозволено донација во кеш пари? За телефонските разговори нели велевте дека се креирани, монтирани, лепени и прелепувани. Тоа почитувани е исто кога Никола Груевски се бори за што е можно поголем процент, за “да ја заштеди државата” а притоа го прашува на Миле Јанакиевски “А да не е многу 5%”. Господа од власта неможете повеќе да си играте со интелегенцијата на народот! – напиша лидерот на СДСМ Зоран Заев на својот фејсбук профил