ЗАЕВ И ХУНТАТА НА СДСМ СЕ ВО ГОЛЕМА НЕВОЉА : ДЕСЕТИНА ВМРОЊИ ЈА БЛОКИРАА УЛИЦАТА ПРЕД СОБРАНИЕ, НЕМА РУБЉИ ВЕЌЕ

0
2367

Вмроњите се раскурцаа, си ебаа матер, сега се само десетици вмроњи кои ќе го рушат Заев и СДСМ.

Погледнете го ова страхотно видео :