ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ ЈА ПОСЛУШАА ЈАВНОСТА И ГО ПРЕКИНАА ОДМОРОТ И ОТИДОА НА ТЕРЕН ВО БУДИНАРЦИ

0
416

Премиерот Зоран Заев го прекина одморот и отиде во Пехчево. Ова може да се забележи од фотографиите кој Заев предмалку ги објави на фејсбук.

Со него е министерот за здравство Венко Филипче, кој исто така беше на одмор.